ads

21 Kasım 2016 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Günlük Burç Yengeç Burcu
Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik duygusal bir karmaşa içinde olabilirsiniz ve sabah gördüğünüz rüyaların etkisinde kalabilirsiniz. Aslında gördüğünüz rüyaları önemseyebilirsiniz. Hatta çözemediğiniz bazı problemleri rüyanızda görmüş olarak uyanabilirsiniz. Hemen yazın ve daha sonra tekrar üzerinde düşünün. Sezgilerinizin ve hayal gücünüzün yükseldiği bir dönemdesiniz.Â� Geleceğe yönelik hayaller kurabilirsiniz. Bu arada sevdikleriniz ile ilgili endişelerinizi yansıtmasanız iyi olacak. Eski dostlarınızdan alacağınız bazı haberler duygularınızın derinleşmesine neden olabilir.

Yengeç Burcu Genel Durum

Beklemek zorunda olmaktan hoşnutsuz olabilirsiniz, kayıtsız kalacaksınız ve partnerinizle bir şeyler üzerine tartışma isteği duymayacaksınız. Evle bağlantılı konularda büyük bir anlaşmazlık yaşamanız muhtemel. Bu problemi çözün.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu

Kartlarda en uygun fırsatlar görünüyor ancak çok sezgisel davranmamaya çalışın. Hem düşünmek için hem de bilgileri özümsemek için size gereken tüm zamanı kullanın. Ekonomik açıdan, üçüncü dekantta doğanlar kendilerini soygun ya da para kaybı riskine karşı hazırlamak için sebatla çalışmalılar.

Yengeç Burcu Hurriyet Yorumu

Gerçek duygular ve gerçekler açığa çıkabilir. Günlük burç Zayıflığınızı bekleyen kişiler olabilir. Bazı jestler diğerlerinin gücünüzü, bonkörlüğünüzü ve iyi kalbinizi görmesini sağlayabilir.Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor. Maddi konularda dikkatli hareket etmelisiniz.Tüm burçlar için gün geneli:Hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir. Doğru iletişimde zorlanılacak günler. Anlaşmalar imzalamadan ya da belli konularda anlaşmaya varılmadan önce çok iyi düşünülmeli ve gerçekler araştırılmalı. Yanıltıcı kişilere veya yanılmaya açık günlerdeyiz. Stresli ve istikrarsız koşullara dikket çeken bugün de, sezgilerimizi devreye sokmalı anlatılanlara güvenmemeliyiz. Sabah saatlerinde her anlamda abartabiliriz veya bartılı hareketleri ya da konuşmaları olan kişilerle karşılaşabiliriz. Akşam saatleri daha rahat akabilir, güçlü pozisyondaki kişilerle iletişim kurmakta zorlanmayacağız. Astrolog Niobe Aslı Temel

Yengeç Burcu Milliyet Yorumu

Burçlar Falınız: Sabah saatlerinde parasal konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni maddi kaynaklarla ilgili düşünceler içinde olacağınız bir gün. Sorumlu olduğunuz konularda yardım alabilirsiniz. İşlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Mücadele verdiğiniz konuların daha fazla üstüne gidebilirsiniz. Başarılı olmak için daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz.

Yengeç Burcu Sabah Yorumu

Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Bu dönemde, sevgiliniz veya eşinizle birlikte bir yolculuğa çıkabilir, sizin için unutulamayacak bir seyahat yapabilirsiniz.

Yengeç Burcu Vatan Yorumu

Hesaplama ve zihinsel odaklanma isteyen işlerde düne göre çok daha etkili olabilirsiniz. Genel olarak iletişim ve tatlı dil ile yaşamınızı kolaylaştıracağınızı aklınızdan çıkarmayın. Seyahatlerde de eşlik edecek biri olmalı.

Yengeç Burcu Sözcü Yorumu

Sosyal faaliyetlerin ve iş çevrenizdeki insanlarla girişilen etkinliklerin yoğun yaşanabileceği bir gün olacaktır. Odaklanacağınız konular ise söz konusu sosyal ilişkilerinizdeki alışveriş dengesini ve niteliğini irdelemek olacaktır.

Yengeç Burcu Takvim Yorumu

Sıkıntılı bir süreçtesiniz fakat o kadar tepkisiz kaldınız ki kendiniz bile şaşırıyorsunuz buna. Çözüm aramak aklınızın ucundan bile geçirmiyor. Kendinize gelmelisiniz.
ads
Share To:

Bloggersstand

Hello everyone

Post A Comment:

0 comments so far,add yours