ads
The Amazing Spider-Man

Torrent
İso
PC
Yok
Mevcut
7.89 GB
17.08.2012


The Amazing Spider-Man, kaliteli bir oyun olması dışında tam anlamıyla bir film uyarlaması oyun. Film aktörleri karakter seslendirmelerinde yer almıyor fakat karakter seslendirmeleri oldukça sağlam. Oyun müzikleri ise ortalama bir oyunununki kadar akılda kalıcı ve kaliteli. Oyun tıpkı film gibi konu olarak ilk üç filmin öncesindeki olayları anlatıyor. Film oyunu olması sebebiyle de eğer henüz sinema filmini izleyenlerden değilseniz ve filmi gerçekten merak ediyorsanız, oyunun olayların büyük bir kısmını birebir aktarması sizi üzebilir. Beenox'un ana hikayeyi zenginleştirmek adına eklediği yan görevler ve ana görev çeşnileri dışında, filmde kimlerin ölüp kimlerin yaşayacağına, Örümcek Adam'ın kiminle duygusal yakınlık yaşayıp kiminle savaştığına kadar birçok olay film için olan heyecanınızı bombalayacaktır. Görsel efektleri izleme dışında filme gitmek için bir amacınız bile kalmayabilir.

İşte ben buna örümcek duruşu derim.

Filmin de kötü adamları olan Rhino ve Iguana'ya karşı verdiğiniz mücadeleleri konu edinen ana hikaye boyunca Batman-vari dövüş dinamikleri ile düşmanlarınızla bolca dövüşüyorsunuz. İster yüz yüze mücadelelerle isterseniz yarasa adamın yaptığı gibi düşmanlarınıza gizlice yaklaşarak onları alt etmeniz mümkün. Örümcek Adam'ın yumruk ve tekmeleri ile tek tuşla kontrol edebildiğiniz ağ atma ve ağ ile etkisiz hale getirme özelliklerinin yanında örümcek hislerini de kullanarak saldırılardan tek bir tuş ile kurtulup düşmana ani karşılıklar verebiliyorsunuz (counter-ataklar). Örümcek Adam'ın dövüşlerinde Batman'e nazaran çok daha hareketli, elastik bir yapısının bulunması tuş seçimine fazla takılmadan ağlarınızın da yardımıyla dövüşleri hızlı ve kolay kılıyor. Genellikle aynı anda kaç kişiyle dövüştüğünüze dikkat etmeden bir sağa bir sola atlayarak, oyunda ilerledikçe çeşitlenen artistik hareketlerle hepsinin icabına bakabiliyorsunuz. Hamleleriniz karakterinize yakışır biçimde akıcı ve hamleler arasında takılmalar veya ilginç görüntüler oluşmuyor. Her şey bir süper kahraman olmanın nasıl bir duygu olduğunu yaşatmada pozitif etmen.

Örümcek Adam'ın yeni kazandığı güçlerden biri de Web Rush. Belirli bir tuşa basarak zamanı yavaşlatabiliyor ve tek bir hamle ile örümceğinizi gönderebileceğiniz yerleri görebiliyorsunuz. Bir bayrak direğinin tepesinden tutun binaların uç kısımlarına kadar birçok yeri kapsıyor bu güç. Ve elbette arcade oyunlarındaki gibi, aksiyona doydukça dolan bir kombo-metre ile kazandığınız XP'leri (tecrübe puanlarını) de katlayarak örümceğinize yeni özellikler kazandırabiliyorsunuz.


Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7

İşlemci: Core 2 Duo E4300 1.8GHz

RAM: 2 GB

Boş Alan: 6 GB

Ekran Kartı: GeForce GT 420

DirectX: 9.0c


The Amazing Spider-Man - Zamunda - FULL - Torrent - Hızlı - İndir

ads
Share To:

Bloggersstand

Hello everyone

Post A Comment:

0 comments so far,add yours