ads

21 Kasım 2016 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Günlük Burç Aslan Burcu
Sabahın erken saatlerinde farklı duygular ile uyanabilirsiniz. Duygusal dalgalanmalar yaşayacağınız bir gün. Meydana gelen bazı olaylar korkularınızı uyandırabilir ve gerilim hissedebilirsiniz. Ancak sevdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek ve sabırlı davranmayı başaracaksınız. Geleceğe yönelik bazı korkularınız olabilir fakat isteklerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret gösterebilirsiniz. Tarzınızı, alışkanlıklarınızı ve dış görünümünüzü değiştirebilirsiniz. Kendinize bakım uygulayabilir ve güzel görünmek için her zaman olduğundan daha fazla özenli davranabilirsiniz.

Aslan Burcu Genel Durum

Özellikle de özel yaşamınızı etkiliyor olması yüzünden, giderek artan iş yükünüz sizi rahatsız edecek. Bugün ilişkinizle yakından ilgilenecek ve sevgilinizin küçük değişiklikler yapmasını sağlayarak, onu biraz rahatsız etmeye çalışacaksınız.

Aslan Burcu Kariyer Durumu

Bugün doğal yaratıcılığınız ve sezgilerinize yardımcı olacak. Sizi tasalandıran şeylerle savaşmak için büyük bir istek duyacaksınız. Ancak yıldızlar ihtiyatlı olmanızı öneriyor. Yıldızlar üçüncü dekantta doğanlara kendilerini ilgilerini çeken şeylere vermelerini tavsiye ediyor. Ufukta yeni kazanç fırsatları görünüyor.

Aslan Burcu Hurriyet Yorumu

Başarılı olmak ya da pozisyonunuzu korumak istediğiniz konulardaki gidişatınız diğerleriyle ilişkilerinize veya uyumunuza bağlı olarak değişebilir. Günlük burç Daha az direnç göstermeniz ve daha fazlasını sunmanız sizi ön plana çıkartabilir.Tüm burçlar için gün geneli:Hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir. Doğru iletişimde zorlanılacak günler. Anlaşmalar imzalamadan ya da belli konularda anlaşmaya varılmadan önce çok iyi düşünülmeli ve gerçekler araştırılmalı. Yanıltıcı kişilere veya yanılmaya açık günlerdeyiz. Stresli ve istikrarsız koşullara dikket çeken bugün de, sezgilerimizi devreye sokmalı anlatılanlara güvenmemeliyiz. Sabah saatlerinde her anlamda abartabiliriz veya bartılı hareketleri ya da konuşmaları olan kişilerle karşılaşabiliriz. Akşam saatleri daha rahat akabilir, güçlü pozisyondaki kişilerle iletişim kurmakta zorlanmayacağız. Astrolog Niobe Aslı Temel

Aslan Burcu Milliyet Yorumu

Burçlar Falınız: Kişisel olarak önem verdiğiniz konulara zaman ayırabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeme gelebilir. İmaj değişikliği yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak işlerinizin üstesinden gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha güçlü ilişkiler kurmak isteyebilirsiniz. Otorite figürleri ile gün içinde olumlu görüşmeler yapabilirsiniz.

Aslan Burcu Sabah Yorumu

Bu dönemde, çekiciliğiniz artarken, bir arkadaşlık ilişkiniz aşka dönüşecektir. Fakat, bu ilişkinin uzun vadede size zarar vereceğini düşünerek, adımlarınızı çok dikkatli atmalısınız. Ağır ilerleyen ilişkiniz varsa, giderek yerine oturacaktır. Kariyerinizle ilgili; Araştırmaya yönelik olarak iş veriminizi yükseltmeye yönelik çabalar içinde olacaksınız.

Aslan Burcu Vatan Yorumu

Emeğinizin karşılığını almakta zorlanmayacağınız bir gün. Eğer ticaretle uğraşıyorsanız kazançlı hamleler yapma şansınız var. İşinize ve yeteneklerinize değer veren ve saygı duyan insanlar olacak etrafınızda. Kıymet bilin.

Aslan Burcu Sözcü Yorumu

Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda irdeleme, alışveriş dengeleriniz ve bu yoldaki ilişkilerinizi mercek altına alabilirsiniz. İhtiyacı olanlara yardım elinizi uzatacağınız bir etkiyle karşı karşıyasınız.

Aslan Burcu Takvim Yorumu

Kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Bu güç enerjinizde ve fikirlerinizde egemen olacak. Rakiplerinize gözdağı veriyorsunuz. Başarı ve aşk konularında şansınız çok açık.
ads
Share To:

Bloggersstand

Hello everyone

Post A Comment:

0 comments so far,add yours