ads

21 Kasım 2016 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Günlük Burç Başak Burcu
Güçlü kişiler ile karşılaştığınız bir dönemdesiniz ve etkileyici kişiler ile işbirliği yapabilirsiniz. Hayaller dikkatinizi dağıtabilir ve endişeleriniz uyanabilir. İdeallerinizi gözden geçirebilirsiniz ve bazı isteklerinizin değiştiğini hissedebilirsiniz. Geleceğe yönelik farklı hayalleriniz olabilir ve bunları gerçekleştirmek için sabırlı ve gayretli bir tavır içinde olacaksınız. Güçlü ve etkileyici tanıdıklarınızın desteğini alacağınız bir dönem. Yabancılar ile iş birliği yapabilirsiniz veya farklı çevrelerden kişileri bir araya getirebilirsiniz. Bitkisel çaylar ve aromatik yağlar ile ilgilenebilirsiniz.

Başak Burcu Genel Durum

Çok yükseklerde uçan bir patronunuza riskli bir yorumda bulunacaksınız. Sevgilinizden ilginç bir teklif alacaksınız ve bu sayede birlikteliği ve duygusal uyumu yakalayacaksınız.

Başak Burcu Kariyer Durumu

İş ile ilgili görevlerde daha iyi bir konsantrasyon sağlayarak durumu değerlendirmenize değer. Bu size mükemmel sonuçlar getirecektir. İlk dekantta doğanlar katı olmak zorunda kalacaklar: biri onların iyi niyetinde istifade etmek isteyebilir. Protesto etmek için cesaretinizi toplamalısınız.

Başak Burcu Hurriyet Yorumu

Diğerleri üzerinde yanlış bir imaj oluşturmamak için kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz. Günlük burç Yardım ve destekten kaçınmamanız durumunda, bazı ilişki ve iş birliklerinizi geliştirme fırsatı bulabileceğiniz günler. Tüm burçlar için gün geneli:Hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir. Doğru iletişimde zorlanılacak günler. Anlaşmalar imzalamadan ya da belli konularda anlaşmaya varılmadan önce çok iyi düşünülmeli ve gerçekler araştırılmalı. Yanıltıcı kişilere veya yanılmaya açık günlerdeyiz. Stresli ve istikrarsız koşullara dikket çeken bugün de, sezgilerimizi devreye sokmalı anlatılanlara güvenmemeliyiz. Sabah saatlerinde her anlamda abartabiliriz veya bartılı hareketleri ya da konuşmaları olan kişilerle karşılaşabiliriz. Akşam saatleri daha rahat akabilir, güçlü pozisyondaki kişilerle iletişim kurmakta zorlanmayacağız. Astrolog Niobe Aslı Temel

Başak Burcu Milliyet Yorumu

Burçlar Falınız: Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı işle ilgili stresler yaşayabilirsiniz. Fedakarlık yapmanız gereken durumlar olabilir. Korktuğunuz olaylar gündeme gelebilir. Kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İşlerinizle riskli koşullardan uzak durmalısınız. Karar almanız gereken durumlarda destek alabilirsiniz.

Başak Burcu Sabah Yorumu

Bugün gücünüzü rahatlıkla kullanabileceğiniz konular ayağınıza gelecektir. İkna kabiliyetinizi istediğiniz gibi kullanarak, karşınızdaki kişiye isteklerinizi yaptıracaksınız. Sizinle iş birliği içinde olan kişiler adaletli tavırlarınızdan etkilenerek, size daha fazla sorumluluk yükleyebilirler. Fakat bugün ailenizin sizden birtakım beklentileri olabilir.

Başak Burcu Vatan Yorumu

Özenli ve kendini bilen tavırlar, gerçekçi ve istikrarlı halleriniz ile diğer insanlar ve olaylar üzerinde etkili olacaksınız. Özgüven sorunu yaşamayacağınız, güven verip kalıcı işlere imza atacağınız bir gündesiniz.

Başak Burcu Sözcü Yorumu

Hedeflerinize ve kendinize odaklı yaşayacağınız, iç huzurunuzu yükselteceğiniz ve sevdiklerinizle çoğaldığınızı fark edeceğiniz bir Ay günü deneyimleyeceksiniz.

Başak Burcu Takvim Yorumu

Gün içerisinde iyi geçecek sohbetler sizin için artı puan olacak. Herkesi kendinizi hayran bırakacaksınız. Ancak aile içinde tartışmalardan kaçınmalısınız.
ads
Share To:

Bloggersstand

Hello everyone

Post A Comment:

0 comments so far,add yours