ads

21 Kasım 2016 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Günlük Burç Terazi Burcu
İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor ve geleceğe yönelik istekleriniz değişiyor. Şans ve şanssızlığı birlikte yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Fakat şanssızlık gibi görünen bazı olayların şansa dönüştüğünü anlayacaksınız ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bugün isteklerinizi sempatik bir biçimde ortaya koyacaksınız ve çevrenizin ilgisini çekeceksiniz. Kendinizi güzel hissedeceksiniz ve dış görünümünüze özen göstereceksiniz. Neşeli ve olumlu tavırlarınız ile karşı cinsin dikkatini çekebilirsiniz. Parasal konulara yönelik sorunlardan uzaklaşabilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Sevdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek.

Terazi Burcu Genel Durum

Umut verici haberleri içinizi mutlulukla kaplayarak, kariyerinizde bir terfi ya da bir çeşit gelişme beklentisi doğuracak. Şaşırtıcı bir güzelliğe sahip olacaksınız ve bu size henüz kendini açmayan bir hayranınızın dikkatini çekecek.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Bugün iş aktiviteniz daha avantajlı bir hale gelebilir ve arzu ettiğiniz takdiri kazanabilir. Hiçbir fırsatı kaçırmamak için kurnazca davranın. İş konusunda son zamanlarda zorluklar yaşadıysanız yıldızlar nihayet zor zamanların sona erdiğini ilan ediyor.

Terazi Burcu Hurriyet Yorumu

Size ait olmayan görev ve sorumluluklarla uğraşmak durumunda değilsiniz. Günlük burç Size uygun olmayan veya tasvip etmediğiniz değişiklikler yapan kişiler olursa, oralı olmayıp kendi yolunuza gidebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli:Hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir. Doğru iletişimde zorlanılacak günler. Anlaşmalar imzalamadan ya da belli konularda anlaşmaya varılmadan önce çok iyi düşünülmeli ve gerçekler araştırılmalı. Yanıltıcı kişilere veya yanılmaya açık günlerdeyiz. Stresli ve istikrarsız koşullara dikket çeken bugün de, sezgilerimizi devreye sokmalı anlatılanlara güvenmemeliyiz. Sabah saatlerinde her anlamda abartabiliriz veya bartılı hareketleri ya da konuşmaları olan kişilerle karşılaşabiliriz. Akşam saatleri daha rahat akabilir, güçlü pozisyondaki kişilerle iletişim kurmakta zorlanmayacağız. Astrolog Niobe Aslı Temel

Terazi Burcu Milliyet Yorumu

Burçlar Falınız: Bugün geleceğinizle ilgili konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Fikirlerinizle ilgili mücadele verebilirsiniz. Sabah saatlerinde arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Gün içinde mücadele edeceğiniz konularda daha dikkatli davranmalısınız. Alternatif planlar yapabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz.

Terazi Burcu Sabah Yorumu

Siz hareketli, duygusal ilişkilerden hoşlanıyor ve dostluklarınızı da bu yönde seçiyorsunuz. Bazıları, gireceğiniz topluluklarda duygusal ve romantik ilişkiler yaşayacaklar. Bu nedenle, geçici ve uçucu duygular karşısında temkinli olmaları gerekiyor. Süregelen bir ilişkiniz varsa, bu ilişkinin yoğun duygusallık yönü diğer özelliklerine göre daha fazla ağır basacak.

Terazi Burcu Vatan Yorumu

Bir karar verecekseniz bugün dışarıdan gelecek görüşlere takılıp kalmayın. Herkesin kendine göre bir fikri var mutlaka. Ancak olayın içinde olmak ve artı ve eksilerden direkt etkilenmek durumundaysanız en iyi karar sizden gelir.

Terazi Burcu Sözcü Yorumu

Bilinçaltı ve içsel dünyanıza çekilmek isteyebileceğiniz bir Ay günü deneyimleyeceksiniz. Zihninizde olumsuz geçmişle ve kişilerle barışma deneyimleyebilirsiniz.

Terazi Burcu Takvim Yorumu

Şaşırtıcı bir o kadar da güzel bir itirafla karşılaşacaksınız. Bu sürpriz birinden gelecek. İlk başlarda hayal kırıklığı yaşasanızda sonra iyi ki böyle olmuş diyeceksiniz.
ads
Share To:

Bloggersstand

Hello everyone

Post A Comment:

0 comments so far,add yours