ads

21 Kasım 2016 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Günlük Burç Akrep Burcu
Duygularınız derinleşebilir ve sabah saatlerinde karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir. Özellikle aile büyükleri, anneniz ve çocukluk döneminde yaşadıklarınızı hatırlayabilirsiniz. Bazı korkularınız olabilir fakat sezgilerinize güvenin ve içinizden yükselen sese kulak verin. İsteklerinizin arttığı bir dönemdesiniz ve gelişmeler beklediğinizden daha yavaş olabilir. Sabırlı olun ve duygularınızı denetlemek için gayret gösterin. Hayallerinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeye başlıyorsunuz.

Akrep Burcu Genel Durum

Çok titiz davranacak, etrafınızdakileri dikkatle gözlemleyeceksiniz, fakat bunu yaparken iş arkadaşlarınızı rahatsız edecek yollara da başvuracaksınız. Sonunda durulacaksınız. Geçmişteki kininizin üstesinden gelecek ve sonunda daha iyi yaşamak ve kendinizi sevgilinizin taleplerine daha büyük bir tutkuyla adamak için yeni ve beklenmedik fırsatlar yakalayacaksınız.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar size büyük zihinsel güç vererek yardımcı olacaklar. Dinamizm, yüreklilik ve hatta cüret, doğru kullanıldığında harika sonuçlar ortaya çıkarabilir. Üçüncü dekantta doğanlar eğer yeni bir yatırım fırsatını kaçırmak istemiyorlarsa yaratıcı olmaya çalışmalılar.

Akrep Burcu Hurriyet Yorumu

Ortaya çıkan kişisel bilgilerinizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir. Günlük burç Evinizde veya ailenizde yapacağınız ufak değişiklikler dahi, bir sonraki adımınızda neler yapacağınızı ve nasıl hissedeceğinizi anlamanızı sağlayabilir. Kendinizi şımartın.Tüm burçlar için gün geneli:Hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir. Doğru iletişimde zorlanılacak günler. Anlaşmalar imzalamadan ya da belli konularda anlaşmaya varılmadan önce çok iyi düşünülmeli ve gerçekler araştırılmalı. Yanıltıcı kişilere veya yanılmaya açık günlerdeyiz. Stresli ve istikrarsız koşullara dikket çeken bugün de, sezgilerimizi devreye sokmalı anlatılanlara güvenmemeliyiz. Sabah saatlerinde her anlamda abartabiliriz veya bartılı hareketleri ya da konuşmaları olan kişilerle karşılaşabiliriz. Akşam saatleri daha rahat akabilir, güçlü pozisyondaki kişilerle iletişim kurmakta zorlanmayacağız. Astrolog Niobe Aslı Temel

Akrep Burcu Milliyet Yorumu

Burçlar Falınız: Sabah saatlerinde sorumlu olduğunuz konularda daha çok çaba sarf edebilirsiniz. İşlerinizdeki yükleriniz artabilir. Başarılı olmak için çalışacağınız bir gündesiniz. İlerleyen saatlerde geleceğiniz için plan yapabilirsiniz. Alacağınız kararlarla daha başarılı olmak isteyeceksiniz. Bürokrasi ile ilgili konularda yardım alabilirsiniz.

Akrep Burcu Sabah Yorumu

Arzularınızın tavanı yüksek; ve bu taleplerinizdeki artış sorumluluk duygunuzun yoğunluğunu arttıracak, daha da ön plana çıkaracak işler yapacaksınız.. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. Zehirlenmelere karşı dikkatli olmalı ve kaynağını bilmediğiniz yiyeceklerden uzak kalmalısınız.

Akrep Burcu Vatan Yorumu

Ne kadar geniş bir sosyal çevreniz olduğunun farkına varıp keyfini çıkarabilirsiniz. Gerçek dostlukların kıymetini bilin. Bugün başı darda olan biri ya da birileri için ne kadar çok kişinin seferber olduğuna şahitlik edebilirsiniz.

Akrep Burcu Sözcü Yorumu

Arkadaş ortamlarınız ve toplumsal amaçlı organizasyonlara yöneleceğiniz bir pazartesi gününde ilerliyorsunuz. Dostluk ilişkilerinizde deneyimlediğiniz alışveriş dengelerinin niteliğini sorgulayabilirsiniz.

Akrep Burcu Takvim Yorumu

Karşınıza çıkacak bir insanı fırsat olarak görüp aşırı güven duyabilirsiniz. Her haliyle sizi etkileyecek bu kişi yanlış yapmanıza neden olabilir....
ads
Share To:

Bloggersstand

Hello everyone

Post A Comment:

0 comments so far,add yours