ads

21 Kasım 2016 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Günlük Burç Yay Burcu


İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz ve güne keyifli başlayacaksınız. Parasal konulara yönelik yeni hayaller kurabilirsiniz. Ayrıca hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapanlar için verimli bir gün. Bir dostunuzun önerileri hayal gücünüzü uyandırabilir. Ancak kaygılarınızı büyütmeyin ve dostlarınıza danışın. Sevdiklerinizin ilgisi ve desteği moralinizi yükseltecek ve kaygılardan uzaklaşmanıza yardımcı olacak. Ayrıca ideallerinizi değiştirmeyi başarabilirsiniz. Böylece sorunlar ile başa çıkmanız daha kolay olacak.

Yay Burcu Genel Durum

Maaşınızı, gelirinizi ve kariyerinizi etkileyecek önemli bir anlaşmayı karara bağlayacaksınız. Yakın bir arkadaşınız, sizi cazibesiyle büyüleyecek bir kişiyle tanıştıracak. Direk sorular sormaktan kaçınmaya çalışın ve kibar olun.

Yay Burcu Kariyer Durumu

Net, yorulmak bilmez ve yoğunlaşmış olacaksınız. Hedeflerinizi net bir şekilde belirlerseniz onlara ezici bir güçle ulaşacaksınız. Her şey birbirini tamamlayacak. Çalışanlar için işler iyi gidecek. Öyle ki, abartmamak kaydıyla her zamankinden daha fazla harcama yapabilirsiniz.

Yay Burcu Hurriyet Yorumu


Belli tartışmaların içerisine girmemek için daha net sorular sormalı ve net cevaplar beklemelisiniz. Günlük burç Maddi başlıklı konular ön plana çıkabilir. Duygusal, fiziksel veya maddi anlamda bazı konuları hafife almanız sahip olduğunuz şeyleri kaybetmeniz anlamına gelebilir. Tüm burçlar için gün geneli:Hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir. Doğru iletişimde zorlanılacak günler. Anlaşmalar imzalamadan ya da belli konularda anlaşmaya varılmadan önce çok iyi düşünülmeli ve gerçekler araştırılmalı. Yanıltıcı kişilere veya yanılmaya açık günlerdeyiz. Stresli ve istikrarsız koşullara dikket çeken bugün de, sezgilerimizi devreye sokmalı anlatılanlara güvenmemeliyiz. Sabah saatlerinde her anlamda abartabiliriz veya bartılı hareketleri ya da konuşmaları olan kişilerle karşılaşabiliriz. Akşam saatleri daha rahat akabilir, güçlü pozisyondaki kişilerle iletişim kurmakta zorlanmayacağız. Astrolog Niobe Aslı Temel

Yay Burcu Milliyet Yorumu


Burçlar Falınız: Sabah saatlerinde sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Öğrenmeye daha açıksınız. Yeni başlangıçlar yapmak için alternatif planlar üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda işleriniz artabilir. Günün ikinci yarısında aldığınız işlerde mücadele vermeniz gerekebilir. Üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Göz önünde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz.

Yay Burcu Sabah Yorumu


Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Bireysel düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. Temkinli davranmakta fayda var. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olun.

Yay Burcu Vatan Yorumu


Kendinizden ve tercihlerinizden hoşnut olacağınız, kontrollü ve dengeli davranmanın yararını hissedeceğiniz bir gün. Paraya yönelik konularda fikrinize başvurabilirler. Hesaplamalar ve detaylar konusunda da verimli bir gün.

Yay Burcu Sözcü Yorumu


Kariyerinize odaklı planları yapabileceğiniz bir hafta başındasınız. Ay’ın bu alanda bulunması size mesleki geleceğinize karşı duygusal güven verecektir.

Yay Burcu Takvim Yorumu


Duygularınız dalgalanacak ve hassasiyetiniz yükselecek. Karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir ve kendiniz ile ilgili farklı yönlerinizi keşfedebilirsiniz. Bilinçaltınızın derinlerinden yükselen korkulara kendinizi kaptırmayın ve dikkatinizi isteklerinize odaklayın. Büyük projeler peşinde olabilirsiniz. Ancak ciddiyet gerektiren konularla ilgili düşünceleriniz de değişiyor.
ads
Share To:

Bloggersstand

Hello everyone

Post A Comment:

0 comments so far,add yours