ads

21 Kasım 2016 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Günlük Burç Oğlak Burcu
Duygularınız derinleşebilir ve sevgiye olan ihtiyacınız artmış olabilir. Ancak sabırlı davranmayı başarabilirsiniz. İdeallerinizi gözden geçireceksiniz ve geleceğe yönelik hayalleriniz değişmiş olabilir. İsteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı ve kararlı davranmayı başarabilirsiniz. Ancak moralinizi bozan bazı konularda bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor. Olaylara karamsar açıdan bakmayın ve detaylara takılı kalmayın. Daha önce değer verdiğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve gözünüzde değeri düşebilir. Sorunları büyütmeseniz iyi olacak

Oğlak Burcu Genel Durum

Sizi değerinizi gösterebileceğiniz başarılı, yeni bir yola sürükleyecek biriyle tanışacaksınız. Sevgiliniz sıradan, günlük etkinliklerden sıkılmış gibi duruyor ve sizinle birlikte dışarı çıkıp, yeni arkadaşlar edinmek, hatta biraz da aylaklık etmek istiyor!

Oğlak Burcu Kariyer Durumu

Ani gezegen hareketleri pratikliğinize etki edecek beklenmedik değişiklikler getirecek. Kartlarda beklenmedik avantajlar görünüyor. Eğer borsada oynuyorsanız dikkatli olun! Yıldızlar çok olumlu bir konumda değil; riskli işlemleri ve bağlayıcı satın alımları ertelemek çok daha mantıklı olur. Temkinli olun!

Oğlak Burcu Hurriyet Yorumu

Sizinle aynı yönlü düşünen veya aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle karşılaşabilirsiniz. Günlük burç Bu kişilerle iş birlikleriniz ileride fayda sağlayacağınız fikirlerin önünü açabilir ve bu sayede, hem siz hem de sevdikleriniz mutlu olabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli:Hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir. Doğru iletişimde zorlanılacak günler. Anlaşmalar imzalamadan ya da belli konularda anlaşmaya varılmadan önce çok iyi düşünülmeli ve gerçekler araştırılmalı. Yanıltıcı kişilere veya yanılmaya açık günlerdeyiz. Stresli ve istikrarsız koşullara dikket çeken bugün de, sezgilerimizi devreye sokmalı anlatılanlara güvenmemeliyiz. Sabah saatlerinde her anlamda abartabiliriz veya bartılı hareketleri ya da konuşmaları olan kişilerle karşılaşabiliriz. Akşam saatleri daha rahat akabilir, güçlü pozisyondaki kişilerle iletişim kurmakta zorlanmayacağız. Astrolog Niobe Aslı Temel

Oğlak Burcu Milliyet Yorumu

Burçlar Falınız: Sabah saatlerinde endişe duyduğunuz konular sizi rahatsız edebilir. Ortaklı konularda mücadele gerektiren koşullar oluşabilir. Günün ikinci yarısında sorumluluklarınız artabilir. Uğraştığınız işlerde başarı elde etmek isteyebilirsiniz. İşle ilgili yolculuklar gündeme gelebilir. Olayları daha iyi görmeniz için fırsatlar oluşabilir.

Oğlak Burcu Sabah Yorumu

Bugün, oldukça hareketlisiniz. Çevrenizde birçok zincirleme işin üstesinden gelebilecek çalışmalar içindesiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden fazla yoruluyorsunuz. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Hava şartlarından kaynaklanan strese dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın.

Oğlak Burcu Vatan Yorumu

Yollara düşmek ve yeni yerlere seyahat etmek için güzel bir gün. Bunun yanında, her zaman içinde bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak için başka birtakım fırsatlar da yaratabilirsiniz. Yeni bir kitaba başlamak bile iyi gelebilir.

Oğlak Burcu Sözcü Yorumu

Zihinsel ve fikirsel bütünlüğünüzü korumak üzerine düşünce üretebileceğiniz bir Ay günü deneyimleyeceksiniz. Fikir ve inançlarınızdaki titizliği bir nebze yumuşatmak ve farklı bakış açılarına yönelebilmek için çok olumlu enerjilere sahipsiniz.

Oğlak Burcu Takvim Yorumu

Ailenizin istekleri sizi yorabilir. Dikkatli olmanız gereken negatif bir gündesiniz. Duygusal anlamda boşlukta kalıp yanlış insanları hayatınıza alabilirsiniz.
ads
Share To:

Bloggersstand

Hello everyone

Post A Comment:

0 comments so far,add yours