ads

21 Kasım 2016 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Günlük Burç Kova Burcu
Güne keyifli başlayacaksınız ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Sabah saatlerinde karşılaştığınız kişiler duygularınızı yükseltecek ve korkularınızdan uzaklaşmanıza yardımcı olacak. İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor. Bugün sevdiğinize isteklerinizi anlatabilirsiniz. Sempatik ve anlayışlı tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyeceksiniz. Bu arada önemsediğiniz kişiler ve konular ile ilgili gelişmeler üzerinizde baskı duygusu uyandırmış olabilir. Ancak bugün korkularınızdan uzaklaşacak ve dikkatinizi isteklerinize odaklayacaksınız.

Kova Burcu Genel Durum

İnsanlar sizin istediğinizden daha uzun sürede hareke geçiyor, bu yüzden kafanız karışabilir ve hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Daha dikkatli olacaksınız ve geçici ilişkilere ve yakınlaşmalara ihtiyacınız olmadığını, tek ihtiyacınızın size bakacak biri olduğunu fark edeceksiniz.

Kova Burcu Kariyer Durumu

İş ve çalışma sözleşmelerinde aşırı kendine güven göstermekten kaçının çünkü bu yanlış bir hamleye neden olabilir. Daha ihtiyatlı olmalısınız. Yıldızlar üçüncü dekantta doğanların sebat isteyen her şeyi başarılı bir sona götürmelerine imkân verecek. Halkla ilişkiler konusunda dikkatli olun.

Kova Burcu Hurriyet Yorumu

Gayretleriniz karşılıksız kalmayacak. Günlük burç Yaşayarak göreceğiniz günler var. Diğerlerinin sözlerine kulak vermeli, ama kulaktan dolma bilgilere göre hızlı tepkiler vermemelisiniz. Biraz geri planda kalıp gözlemci olmanız daha faydalı olabilir.Tüm burçlar için gün geneli:Hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir. Doğru iletişimde zorlanılacak günler. Anlaşmalar imzalamadan ya da belli konularda anlaşmaya varılmadan önce çok iyi düşünülmeli ve gerçekler araştırılmalı. Yanıltıcı kişilere veya yanılmaya açık günlerdeyiz. Stresli ve istikrarsız koşullara dikket çeken bugün de, sezgilerimizi devreye sokmalı anlatılanlara güvenmemeliyiz. Sabah saatlerinde her anlamda abartabiliriz veya bartılı hareketleri ya da konuşmaları olan kişilerle karşılaşabiliriz. Akşam saatleri daha rahat akabilir, güçlü pozisyondaki kişilerle iletişim kurmakta zorlanmayacağız. Astrolog Niobe Aslı Temel

Kova Burcu Milliyet Yorumu

Burçlar Falınız: Eşinizle ilgili koşullarla ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda karşıt fikirler oluşabilir. İlişkinizde dalgalanmalar olabilir. İlerleyen saatlerde finansal konular gündeme gelebilir. Ortaklı konularda daha dikkatli olmanız gereken durumlar olabilir. Yeni kararlar alabilirsiniz. İşinizde başarılı olmak için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz.

Kova Burcu Sabah Yorumu

Bugün, enerjinizi düşük olması nedeniyle, yapmanız gereken birçok işi yarım bırakmanıza neden olabilir. Karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Geçici yetersizlik duygusu içinde olmanız her şeyi olumsuz bir şekilde yorumlamanız, zihinsel dağınıklığınızdan ileri geliyor. Bugün çevreniz tarafından yönlendirilebilirsiniz dikkatli olun.

Kova Burcu Vatan Yorumu

Bugün yaşamınızı kolaylaştıracak bir destek gelebilir hiç tahmin etmediğiniz birinden. Niye bunu yapıyor diye şüphelenmek, altında başka başka manalar aramak yerine sadece iyi niyetin gücüne güvenip, size verileni alın.

Kova Burcu Sözcü Yorumu

Hayatınızın krizli alanlarını toparlamak için kafa yoracağınız bir gün deneyimliyorsunuz. Cinsel motivasyonunuzun yüksek olmasından dolayı bu tarz kaçamaklara yönelebilirsiniz.

Kova Burcu Takvim Yorumu

Yaşantınıza karışılmasına izin vermiyorsunuz. Bu ara sizin için özgürlüğünüz o kadar önemli ki sevmekten bile korkar hale gelebilirsiniz. Kalbinizi aşka açın.

ads
Share To:

Bloggersstand

Hello everyone

Post A Comment:

0 comments so far,add yours