ads

21 Kasım 2016 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Günlük Burç Balık Burcu
Saygın çevrelerin ve saygı duyduğunuz büyüklerinizin desteğini aldığınız bir dönemdesiniz. İdeallerinizin değiştiğini anlayacaksınız ve geleceğe yönelik yeni ideallerinizi gerçekleştirmek için sabırlı ve kararlı davranacaksınız. Bu arada ciddi ve önemsediğiniz kişilerin arasında birleştirici bir rol üstlenebilirsiniz ve başarılı olabilirsiniz. Aynı zamanda sizi zorlayan durumlar olsa bile iyimser ve anlayışlı bir tavır içinde olacaksınız. Olaylara daha yapıcı bir yönden bakabilirsiniz ve böylece fırsatları iyi değerlendirmeyi başarabilirsiniz. Otoriteyi temsil eden kişiler sizi destekleyecek. Kariyer yapmak isteyenler için uygun fırsatlar çıkabilir.

Balık Burcu Genel Durum

Olumlu sonuçlar elde edeceksiniz ve işinizde size çok yardımı dokunacak yeni insanlarla tanışacaksınız. Herhangi bir zorluktan kaçınmayın ve her zaman nasılsanız, öyle devam edin. Sevgiliniz tarafından ihmal edildiğinizi düşünecek ve bir arkadaşınızla flört ederek onu kıskandırmaya çalışacaksınız, ancak bu kişi de halinizden hiç anlamayacak.

Balık Burcu Kariyer Durumu

Bu iyimser gün sizi iş ve çalışma görevlerinizden uzaklaştıracak. Eğer yapabilirseniz gevşeyip gerçeklik duygunuzu kaybetmemeye çalışın. Çalışanlar bir görevde yükselme şansını elde edecekler ve olumlu bir şekilde fark edilecekler. Terfi etme olasılığı var.

Balık Burcu Hurriyet Yorumu

Gerçekleri kendiniz araştırmalı, hastalıklara veya sakarlıklara ya da ufak tefek yaralanmalara neden olabilecek durumlardan uzak durmalısınız. Günlük burç Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat edin. Sezgilerinize güvenirseniz yanılmazsınız. Sevgi temalı ilişkileriniz paylaşarak büyüyor.Tüm burçlar için gün geneli:Hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir. Doğru iletişimde zorlanılacak günler. Anlaşmalar imzalamadan ya da belli konularda anlaşmaya varılmadan önce çok iyi düşünülmeli ve gerçekler araştırılmalı. Yanıltıcı kişilere veya yanılmaya açık günlerdeyiz. Stresli ve istikrarsız koşullara dikket çeken bugün de, sezgilerimizi devreye sokmalı anlatılanlara güvenmemeliyiz. Sabah saatlerinde her anlamda abartabiliriz veya bartılı hareketleri ya da konuşmaları olan kişilerle karşılaşabiliriz. Akşam saatleri daha rahat akabilir, güçlü pozisyondaki kişilerle iletişim kurmakta zorlanmayacağız. Astrolog Niobe Aslı Temel

Balık Burcu Milliyet Yorumu

Burçlar Falınız: Çalışma ortamınızdaki koşullar sizi yorabilir. Sorumluluklarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Mücadele gerektiren durumlarla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz. İlerleyen saatlerde eşinizle ilgili konular gündeme gelmeye başlayabilir. Dengeyi sağlamaya çalışın. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmeye çalışacaksınız.

Balık Burcu Sabah Yorumu

Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Emir almamak gibi sorununuz olduğu için, bugün istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz Ailenizin sorunları önem kazanıyor. Özellikle annenizle ilgili bir takım olaylar yaşayabilirsiniz. İşinizle ve ailenizin problemleri arasında kalmak istemiyorsanız, bugün zamanınızı dengeli bir şekilde kullanmalısınız.

Balık Burcu Vatan Yorumu

Hayatınızda özel biri yoksa, bugün bir plan önerisi ile gelen kişilere ya da katılacağınız bir davette yeni tanışacağınız kişilere başka bir gözle bakın. Eleştirilecek noktaları aramaktan uyumlu yanları görmekte zorlanıyorsunuz.

Balık Burcu Sözcü Yorumu

Özel ilişkiniz veya iş ortağınızla vakit geçireceğiniz bir pazartesi akşamı planlayabilirsiniz. Fedakar ve titiz bir davranış biçimiyle karşınızdaki kişiye hoş duygular ve güven aşılayabilmek için çok olumlu enerjilere sahipsiniz.

Balık Burcu Takvim Yorumu

Aklınıza eseni yapıyorsunuz. Dünya yansa umrunuzda olmayacak sanki. Çünkü gerçekten bunaldınız bugünlerde. Sabredin güneşli güzel günler yakında geliyor.

ads
Share To:

Bloggersstand

Hello everyone

Post A Comment:

0 comments so far,add yours