ads
Mercenaries 2: World in Flames [RELOADED] | Torrent indir + HIZLI indir + Tek Link indir

 Torrent
 ISO
 PC
 RELOADED
 Mevcut
 7.47 GB
Mercenaries 2: World in Flames - Serial - CD Key - Serial Number - Unlock Code
Mercenaries 2: World in Flames - CrackFix - Crack - No CD/DVD - CDsiz Oynama














Parayı severim, hele benim ise daha çok severim

 Açılıştaki güzel tasarlanmış banknotlardan oluşan menünün ardından karakterimizi seçip oyuna başlıyoruz. Üç adet karakter var; Mattias Nilsson, Jennifer Mui ve  Chris Jacobs. Seçiminiz konuyu ve gidişatı direk etkilemiyor. Kendi aralarında  çok az farklar var. Jennifer diğerlerine göre daha hızlı koşarken Mattias�ın  sağlığı ötekilerden daha hızlı doluyor. Anlayacağınız tamamen göz zevkinizle  alakalı bir seçim bu. Seçtiğiniz tipe göre diyaloglarda ufak değişiklikler  oluyor o kadar. Konu ise neredeyse yok gibi bir şey. Adına iş yaptığımız Ramon  Solano para vereceği yerde bizi öldürmeye kalkınca, bir paralı asker olarak  içimiz intikam duygusuyla doluyor, kendi takımımızı kurmak için yerel gerillalara ve devlet adına çalışmaya başlıyoruz.

 
 Ramon Solano'ya ölüm

 Önümüzde koskoca bir harita ve tek yardımcımız var. İlerlemek için para kazanmak, çevre yapmak ve takıma sizi daha çok güçlendirecek yardımcılar almak  gerekiyor. Oyunun başında direk her yere gitmek mümkün değil. Fakat bu süreç çok  kısa birkaç görevden sonra harita yavaş yavaş açılıyor. Yanınızda bulunan cep  bilgisayarı yardımı ile nerede neler olduğunu, insanların size göre görevi olup  olmadığını ve oradan alışveriş yapılabildiğini görmek mümkün. Oynanış temel  olarak gidip bir gruptan görev alıp yerine getirmek, karşılığında para ve teçhizatlara ulaşabilme hakkı kazanmak üzerine kurulu. Haritanın her kısmı belli  kişilerin elinde ve kime çalıştığını burada önem kazanıyor. İsteklerini  gerçekleştirip dost olduğunuz gruba düşman olanlar otomatikman size de düşman  oluyor. Onlara ait topraklardan geçerken ateş açıyor, hatta kullandığınız  araçları bile parçalayabiliyorlar.

 Paranın dışında bir diğer önemli gereç ise yakıt. Yaptığınız alışverişler  ardından bilgisayarınıza eklenen araçları, silahları ve hava desteğini yakıt  miktarınız ile kullanabiliyorsunuz. Eski oyunda düzen daha kullanışlıydı.  İlerledikçe kullanabilecekleriniz açılıyor para karşılığı direk o an  alabiliyordunuz. Burada ise önce alışveriş yapacağınız yer için görev yapmak,  daha sonra istediklerinizi satın alıp depoya kaldırmanız, ardından da yeterli  yakıtınız var ise kullanabiliyorsunuz. Seçenekler ise oldukça genişletilmiş.  Onlarca hava destek saldırısı, tank savar roketler, binalar için uçuk güçlü bombalar, denizde kullanmak için küçük jet-skilerden roketlere sahip botlara,  çeşit çeşit tanklar ve helikopterler mevcut. Sadece satın alarak değil normal  sokakta gördüğünüz tankları, uçan helikopterleri çalabilme gibi bir şansınızda  var. Buralarda araya kısa mini oyunlar giriyor. Ekranda çıkan tuşlara zamanında  basabilirseniz başarılı oluyorsunuz.

 
 Parayla saadetin gerçekleştiği yer

 Oyuna yegane değer katan şey bu sipariş üzerine kullanabildiğiniz araçlar ve  destekler. Fakat ilk oyuna göre menüler biraz karışık ve sıkıcı olmuş. Aynı anda  sadece 3 gerece anlık ulaşabiliyorsunuz. Bir nevi favori listesi oluşturuyor ve  onlar arasından hızlıca seçim yapıyorsunuz.



Minimum Sistem Gereksinimleri;CPU: 2.0 GHz
RAM: 1 GB
Ekran Kartı: 256 MB
HDD: 10.0 GB






     



http://link.tl/T2OE

Mercenaries 2: World in Flames [RELOADED] - FULL - Zamunda Torrent - indir - PC

ads
Share To:

Bloggersstand

Hello everyone

Post A Comment:

0 comments so far,add yours